top of page

Bestellen, bezorgen, betalen

Bestellen

Bestellen is mogelijk via onze website, email of in onze showroom. Bij een bestelling die door middel van een offerte is geplaatst ontvangt u een e-mail. Als u akkoord kunt u deze ondertekenen en retour mailen.

Bezorging

Hoe wordt een bestelling bezorgd?

Vanuit ons eigen magazijn wordt jouw bestelling verpakt en klaargemaakt voor distributie. De distributie wordt verzorgd door DHL welke jouw bestelling vervolgens netjes gaan afleveren op het aangegeven adres.

Wat zijn de bezorgkosten?

De kosten voor het bezorgen van een bestelling, per bezorgadres, binnen Nederland bedragen €5,75 (exclusief BTW). Voor de bezorging in andere landen gelden afwijkende tarieven. Het complete overzicht van de bezorgkosten naar adressen in het buitenland kun je op deze pagina bekijken.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt bezorgd?

Pakketten van 1 stuks voor 15:00u door ons is ontvangen hebben een levertijd van 1-2 werkdagen. De pakketten via een offerte basis is de levertijd in overleg.

In welke landen bezorgen jullie?

Naast Nederland is het mogelijk om jouw bestelling in een groot aantal Europese landen te laten bezorgen. Op deze pagina lees je alles over het bezorgen in het buitenland.

Kan ik het bezorgadres nog aanpassen?

Zolang je bestelling nog niet door ons is verzonden, is het mogelijk om het bezorgadres aan te passen. Neem hiervoor contact met ons op via de telefoon of een emailbericht.

Wat doen jullie als de ontvanger niet thuis is?

Wanneer de ontvanger van jouw bestelling niet aanwezig is zijn er een aantal scenario's mogelijk. Indien het afleveradres een bedrijf betreft, en ook geopend is, zal de bezorger het pakket bij een collega of bijvoorbeeld de receptie afleveren. Bij bezorging op een woonadres zal de pakketbezorger proberen om de bestelling bij één van de naastgelegen buren af te leveren. Wanneer dit niet mogelijk blijkt zal de bezorger jouw bestelling weer retour sturen naar ons.

Kan ik mijn bestelling ook komen ophalen?

Het is mogelijk om jouw bestelling bij ons op te halen. Alle bestelling worden verwerkt en verpakt vanuit ons magazijn in Nieuwkoop waarbij ook de mogelijkheid is om een bestelling af te halen. Mocht je de bestelling willen ophalen dan vernemen we dit graag op voorhand, zodat we de bestelling kunnen voorbereiden, verpakken en klaarzetten. Je kunt ons hiervan op de hoogte brengen via telefoon of een emailbericht.

Betaalmethoden
Op de bestelpagina kunt u kiezen uit diverse betaalmethoden zoals Ideal of op factuur. Bij betaling met Ideal is uw betaling direct verwerkt en wordt uw bestelling direct in gang gezet. Bij betaling op factuur dient u de gelden binnen de gestelde betalingstermijn zelf over te boeken.

Bij alle betaalmethoden ontvangt u na uw bestelling een bevestiging en factuur per email.

bottom of page